Személyre szabott Bala-sa oktatás

2012.10.11 10:44

 

Ötvenegy éves lovas múltam alkalmából heti két alkalommal szerdán és csütörtökön, Budapest, Gödöllő, Ecser, Vác, Csömör, Pilisjászfalu, Zsámbék, Érd környékén személyre szabott oktatást indítok. Angol és western lovasoknak, kezdőknek és haladóknak, egészen a versenyzői szintig földről és lóhátról való képzést tartok. Az Ausztriában is bevált Bala-Sa Echo Rendszerem alkalmazásával:

  1. Ló viselkedésén alapuló jelrendszer kialakítása
  2. A Ló és lovasa közti kapcsolat optimalizálása
  3. A ló és lovas által megszokott környezetben gyakoroljuk be az egyénre szabott feladatokat
  4. Segítséget nyújtok a lovak testbeszédjének megértéséhez, problémás lovakkal való bánásmód elsajátításához
  5. Egyéni vagy csoportos oktatások a lószállítóra való könnyű felküldés témakörében
  6. Ötvenegy év lovastapasztalattal segítek a lovas igényeinek megfelelő vérmérsékletű és tudású ló kiválasztásában

Időpont egyeztetés és jelentkezés a 06-70632-83-99-es telefonszámon vagy appaloosa@appaloosa.hu e-mail címen lehet. Fél évszázad lovas tapasztalatát alkalmazzuk naponta a saját 30 lovunkkal való bánásban.

 

Deszenzibilizálás tanfolyamok

Egy ijedős arab ló bizalmának elnyerése és deszenzibilisálása 11 percben a Bala-Sa Természetes lókiképzésen belül. Bizalom megszerzése, és deszenzibilizálás tanfolyamok,  1-2 napos elméleti és gyakorlati foglalkozás napi 7 órában földről  20 ezer Ft/nap Továbbá 3 napos tanfolyamok a ló szereteten túlmutató azonnal alkalmazható alapkommunikáció földről és lóhátról, kezdőknek lovaglási stílustól függetlenül.

Tanfolyamaink, személyre szabottan akár egyéni foglalkozásokkal, az ország egész területén, Ausztriában, Erdélyben, és Szlovéniában is, magyar vagy német nyelven vannak megtartva. Az alaptanfolyamokat követően, video oktatással is lehet további fejlődést elérni.

A Magyar hagyományokból és a modern Horsemanshipből építkező Bala-Sa oktatási rendszer a gyakorlati használhatóságon alapul. Mi a lovainkkal élünk, mi etetjük, itatjuk és mi is gondozzuk Őket. Feleségem Mónika, és én Bala-Sa Természetes lókiképzők hazánkban már 11 éve, a lovasok és lovaik javáért dolgozunk.